Iveco személyszállítás, buszbérlés   Iveco személyszállítás, buszbérlés

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.

Iveco Daily - furgon, kisteherautó - Teljesítmény

Az új Iveco Daily: kategóriavezető teljesítmény CNG-meghajtással is


A kiemelkedően környezetbarát CNG-változatok kategóriaelső üzemanyag-fogyasztást biztosítanak

Az új Iveco Daily kínálja a haszongépjárművek piacán a CNG-furgonok legátfogóbb választékát.

Az Iveco CNG-furgonjai a kiemelkedően környezetbarát, 136 lóerős NATURAL POWER motor új változatával vannak felszerelve.

A 3,0 literes, 136 lóerős (350 Nm) Natural Power EEV kategóriája legalacsonyabb CO2-kibocsátásával és üzemanyag-fogyasztásával büszkélkedhet, és a legtöbb CNG-furgonnál jobb teljesítményt biztosít.

Az Iveco környezetbarát NATURAL POWER CNG-motorjai megbízhatóak, teljesítményük kiemelkedő, üzemeltetési költségeik pedig alacsonyak.

A CNG-tartályok a keret azon oldalsó hossztartói között vannak elhelyezve, amelyek a CNG-furgonok hordószerkezetét is alkotják. Ennek a megoldásnak köszönhetően a motor nem foglal el helyet a CNG-furgon rakteréből.

Az új Iveco Daily az üzemanyag-fogyasztás csökkentését célzó fontos új funkciók egész sorát biztosítja, például az EcoSwitch kapcsolót, amelynek bekapcsolásával a vezető beállíthatja a nyomatékleadást, az EcoMac intelligens hűtőrendszert, valamint az energia-visszanyerési generátort, amelyek mind hozzájárulnak az üzemanyag-fogyasztás több mint 5%-os csökkenéséhez az előző modellhez képest.

Új Iveco Daily: Új teljesítmény

Az új Iveco Daily a legjobb teljesítményt nyújtja kategóriájában. A hátsókerék-meghajtás álló helyzetből indulva is megfelelő tapadást és teljesítményt garantál. A motorok és hátsó hídáttételek bőséges választéka lehetővé teszi a fogyasztás optimalizálását a feladat jellegének megfelelően. A teljesítményértékek 106 és 205 LE között mozognak (utóbbi a maximum a négyhengeres dízelmotorok között), akár 470 Nm nyomatékkal a 3 literes motorok esetében.

Az új Iveco Daily kategóriájának egyetlen olyan járműve, amely a munkavégzéshez optimalizált, haszongépjárművek számára készült dízelmotorokat használ, amelyek rendkívül magas futásteljesítményre képesek a hatékonyság csökkenése nélkül.

Az új Iveco Daily dízelmotorjai elérhetőek Euro5+ változatban EGR rendszerrel és EuroVI Heavy Duty változatban SCR/EGR vegyes rendszerrel is. A kompakt kipufogógáz-utókezelő rendszer az alvázszinten helyezkedik el, és nem csökkenti a raktér méretét. Az EuroVI változatok legújabb generációs közös nyomócsöves rendszere akár 2000 bar befecskendezési nyomást is biztosít.

Új Iveco Daily: Új sebességváltók

Az új Iveco Daily 6 fokozatú sebességváltókkal, például automatizált AGile TM (automata vagy szekvenciális üzemmódban használható) váltóval van felszerelve.

 

  Sitemap Nyomtatás Vissza Laptető Nyitóoldalra  
Levantex Kft. 1044 Budapest, Ipari Park u. 2
Tel: 06-1-435-3000; Fax: 06-1-230-2983
E-mail: E-mailt megjelenít