Iveco személyszállítás, buszbérlés   Iveco személyszállítás, buszbérlés

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.

Iveco Daily - furgon, kisteherautó - Modell

Iveco Daily: természeténél fogva erős.


Az új Iveco Daily teljes átalakításon esett át, hogy megfeleljen a könnyű haszongépjárművekkel szemben támasztott követelményeknek. Az Iveco Daily új generációja.

Az új Iveco Daily egy teljesen új Iveco Daily: természeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető. Az új felépítés optimalizálja a terhelhetőséget. Az új tengelytávok javítják a dinamikát. Az új felfüggesztési rendszerek növelik a teljesítményt, és kisebb a tömegük.

Az új Iveco Daily számára fontos a vállalkozás sikere - nagyobb szállítási kapacitást, jobban hozzáférhető platót és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Az Iveco Daily teljes átalakításon esett keresztül, hogy megfeleljen a könnyű haszongépjárművekkel szemben támasztott követelményeknek - járműveink a robusztus, duplakerekes fülkés modellektől a szimplakerekes furgonokig páratlanul mozgékonyak mind a városban, mind az autópályán. Egy új koncepció, egy új jármű, egy új Iveco Daily generáció.

Ha az új Iveco Daily modellt használja, akkor 8000 gyári változat közül választhat, amelyeket különböző felépítményekből, tengelytávokból, teljesítmény- és terhelhetőségi mutatókkal állíthat össze.

Az új Iveco Daily típuscsalád bármilyen feladathoz kínál járművet, így az Önéhez is.


Iveco furgonok: az új felépítés.

Az új Iveco furgonok megőrzik piacvezető szerepüket, és új felépítésük még jobb dinamikus egyensúlyt és irányíthatóságot, és még nagyobb raktérfogatot biztosít.

Az Iveco új furgonjainak teljesen új felépítése tovább javítja a dinamikus egyensúlyt és az irányíthatóságot, és a raktérfogatot is tovább növeli.

Ezek mind olyan jellemzők, amelyek a szimplakerekes furgonok esetében is kiemelkedően fontosak.
A karosszériaelemek 80%-át újratervezték, ugyanakkor az alvázkeret-alapú szerkezet - az Iveco Daily furgonok robusztusságának és tartósságának alapja - megmaradt.

Az Iveco Daily furgon teherkapacitása a tengelytáv, a teljes hossz és a raktér kihasználható hossza között fennálló arányok átalakításával optimalizálták. Az új, 3520 és 4100 mm hosszú tengelytávok csökkentik a hátsó túlnyúlás mértékét, miközben a jármű alapterülete és platójának mérete változatlan marad.

Az Iveco furgonokat úgy fejlesztették ki, hogy az elérhető teherkapacitás teljesen új tartományát kínálják mintegy 7 köbmétertől majdnem 20 köbméterig.

A az Iveco Daily furgonok között most két új, 18 és 19,6 köbméteres teherkapacitású modell is megtalálható, amelyek kategóriájukban a legnagyobb teherkapacitást biztosítják. Az új 10,8 köbméteres változat az elérhető legjobb raktérhatékonyságot (a platóhossz és a teljes hossz aránya) kínálja.

Az Iveco furgonok rakodási magassága 55 mm-rel csökkent, így a hátsókerék-meghajtású furgonok közül ezek a legalacsonyabbak (az alapfelszereltség részét képező hátulsó fellépőnek is köszönhetően). A kirakodási és szállítási műveletek megkönnyítése érdekében az Iveco furgon légrugós hátsó felfüggesztéssel is felszerelhető (amely a piacon széles körben alkalmazott megoldás).

A jármű tömegét is optimalizálták, így az új Iveco Daily furgon kategóriájának egyik legkönnyebb furgonja lett (2050 kg saját tömegtől), emellett a kategória legjobbja a maximális hasznos teher tekintetében (több mint 4000 kg a 7 tonnás változat esetén).


Új Iveco Daily fülkés alváz: a nehéz feladatokat is megkönnyíti

Iveco Daily fülkés alváz: természeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető.

Az új Iveco Daily fülkés alváz egy teljesen új Iveco Daily: természeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető. Az új Iveco Daily fülkés alvázas modell alváz típusú szerkezete sokoldalúságot és hosszú élettartamot biztosít.

A nagyobb terhelhetőség érdekében használt vastagabb alvázkeret lehetővé teszi a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. Az Iveco Daily fülkés alváz verhetetlen az építkezéseken, mozgékony a városban és gyors szállítóeszköz a hosszabb utakon.

Az új felfüggesztési rendszerek növelik teljesítményt, dinamikus gyorsulást tesznek lehetővé, és kisebb a tömegük.

Az új Iveco Daily olyan jármű, amely számára fontos a vállalkozás sikere - 40 kg-mal nagyobb hasznos teherkapacitást, jobban hozzáférhető platókat és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást kínál.

 

  Sitemap Nyomtatás Vissza Laptető Nyitóoldalra  
Levantex Kft. 1044 Budapest, Ipari Park u. 2
Tel: 06-1-435-3000; Fax: 06-1-230-2983
E-mail: E-mailt megjelenít