Iveco személyszállítás, buszbérlés   Iveco személyszállítás, buszbérlés

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.

Iveco Daily - furgon, kisteherautó - Jövedelmezőség

Az új Iveco Daily furgon: a legtermelékenyebb könnyű haszongépjármű a piacon


Az új Iveco Daily furgon nagy teherbírású, kisebb a tömege, alacsonyabb a rakodási magassága, és optimalizált üzemanyag-fogyasztást és hátsókerék-meghajtást biztosít.

Az új Iveco Daily a piacon kapható legnagyobb rakodóterű haszongépjármű, amelynek a raktere majdnem 20 köbméteres.

A tömeg optimalizálása után az új Iveco Daily furgont kategóriáján belül a legnagyobb terhelhetőség (több mint 4 tonna a 7 tonnás modell esetén) és a haszongépjárművek közül az egyik legkisebb önsúly jellemzi (a furgon önsúlya 2100 kg).

Az 55 mm-rel alacsonyabb rakodási magasságnak köszönhetően a be- és a kirakodás is gyorsabb és könnyebb, mint valaha. Külön előnyökkel jár a légrugós hátsó felfüggesztés, amely az Iveco Daily furgonok minden változatára felszerelhető.


Az Iveco Daily billenőplatós modellt kemény munkára tervezték és építették

Ideális jármű a rögzített és billenőplatós átalakításhoz

Az új Iveco Daily minden feladat esetén garantálja a maximális jövedelmezőséget és hatékonyságot.

Ideális megoldás a rögzített és billenőplatós átalakításhoz és az olyan feladatokhoz, mint például a billenős felépítménnyel történő hulladékgyűjtés. Az új Iveco Daily szimplakerekes és duplakerekes változatai a billenőplatós modellekre való átalakításhoz leggyakrabban használt teherautók a könnyű kereskedelmi járművek szegmensében. A billenőplatós Iveco Daily modellt kemény munkára tervezték és építették.

Az új Iveco Daily súlyát optimalizálták, így most kategóriájában az egyik legkisebb önsúllyal rendelkezik (fülkés alvázak esetén akár már 1750 kg-tól), ami maximális hasznos terhet (akár 4700 kg a 7 tonnás változatnál) tesz lehetővé.

A hátsó légrugós felfüggesztés (külön rendelhető minden változatra) leegyszerűsíti a be- és kirakodást, és védi a rakományt az ütésektől és a rezgésektől.

A szerkezet szilárdságát a létraváz biztosítja, amely időtálló, és bármilyen típusú Iveco Daily billenőplatós modellre történő átalakításhoz ideális alapot jelent. A felépítmény- és felszereléstelepítési munkák megkönnyítése érdekében a raktér felülete teljesen sík és akadálymentes. Az új Iveco Daily a sebességváltó oldalán elhelyezkedő mellékhajtóművel (akár 220 Nm-es nyomatékleadás) is rendelhető, amely bármilyen billenős felépítménnyel használható. A jármű elektronikája a felépítmény szerelvényeivel szabványos CAN-BUS csatlakozók használatával integrálható.

Az új Iveco Daily furgonok fejlett aerodinamikája és műszaki megoldásai (az EcoSwitch módtól az intelligens generátorig) több mint 5%-os üzemanyag-megtakarítást tesznek lehetővé. Az EcoPack részeként elérhető Stop-Start rendszer további 10%-kal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást a városi forgalomban.

Mindez jelentős csökkentést jelent a jármű teljes birtoklási költségében.

A nagy kapacitások, a kisebb tömeg, az alacsonyabb rakodófelület és az optimalizált üzemanyag-fogyasztás révén (a motorteljesítmény a hátsókerék-meghajtással kiegészülve) az Iveco Daily furgonok a napjaink piacán elérhető legnagyobb termelékenységet kínálják.

 

  Sitemap Nyomtatás Vissza Laptető Nyitóoldalra  
Levantex Kft. 1044 Budapest, Ipari Park u. 2
Tel: 06-1-435-3000; Fax: 06-1-230-2983
E-mail: E-mailt megjelenít