Iveco személyszállítás, buszbérlés   Iveco személyszállítás, buszbérlés

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.

Iveco Daily - furgon, kisteherautó - Formaterv

Haszongépjárművek: üdvözöljük az új Iveco Daily világában


Az új Iveco Daily a szállítás szakértője. Műszaki adatai és teljesítménye révén teljesen egyedi saját szegmensében.

Az új Iveco Daily egyedi karakterét stílusa is kifejezi.

Egyedülálló műszaki adatai és teljesítménye mellett megjelenése is olyan vonzó, mint egy személyautónak, mégis büszkén hirdeti professzionális szállítójárműi voltát.

A karosszériaelemek 80%-át újratervezték, ugyanakkor az alvázalapú szerkezet – az új Iveco Daily robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt.

Az új Iveco Daily első része a különféle modulok harmonikus elegye: a szélvédő síkja egy folyamatos szegélyvonallal keretezve kinyúlik egészen az oldalsó ablakokig, ahol a fényszóró/hűtőrács vonalához csatlakozik a tükröknél. Az új Iveco Daily lekerekített motorháztetője a motor könnyű elérését biztosító nagyvonalú arányaival a két modul között helyezkedik el. Lejjebb, a lökhárítók a robusztus kerékdob felé kiszélesednek, így az úttartást egy határozott vízszintes motívummal teszik hangsúlyosabbá.

Az új Iveco Daily formatervezése és funkciója elválaszthatatlan egymástól. Az új Iveco Daily fényszóróit magasan és hátrébb helyezték el, hogy védve legyenek a kisebb ütésekből eredő sérülésektől. A jármű négy oldalán végigfutó sáv megvédi az új Iveco Daily karosszériáját, és vizuálisan elválasztja a (műszaki berendezéseknek helyet adó) alsó részt a felső résztől (a vezetőfülkétől és a raktértől). A nagyobb üvegfelületek világosabbá teszik a fülkét, és függőlegesen növelik a látómezőt.

Az új Iveco Daily új formaterve 0,316-ra csökkenti annak Cx értékét, ezzel javítva a jármű aerodinamikáját.

Új Iveco Daily: Új beltér

Az új Iveco Daily ergonomikus új műszerfala és számos tárolórekesze könnyen elérhető a vezetőülésből (öt zárható rekesz, három DIN-rekesz és három pohártartó, valamint célirányosan tervezett tartók a gyakran használt tárgyak, például telefonok és táblagépek számára).

 

  Sitemap Nyomtatás Vissza Laptető Nyitóoldalra  
Levantex Kft. 1044 Budapest, Ipari Park u. 2
Tel: 06-1-435-3000; Fax: 06-1-230-2983
E-mail: E-mailt megjelenít