Iveco személyszállítás, buszbérlés   Iveco személyszállítás, buszbérlés

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.

Iveco Daily - furgon, kisteherautó - Erő

Az új Iveco Daily haszongépjárművek: a vezető haszongépjármű


Iveco haszongépjárművek: speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból álló hordószerkezet

Az új Iveco Daily a legstrapabíróbb és a legjobb hosszú távú teljesítményt nyújtó könnyű haszongépjármű.

Az Iveco haszongépjárművek hordószerkezete speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból áll, amely egyedi vonás a könnyű haszongépjárművek között, és ezzel a személygépkocsin alapuló járművek fölé emeli az Iveco Daily modelleket.

Az alváz a jármű erejének és modularitásának egyik alappillére.

Az Iveco haszongépjárművek vastagabb, a terheléssel arányos alvázkeretekkel készülnek, amelyek lehetővé teszik a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és (a NATURAL POWER változatokban) a CNG-tartályok az oldalsó hossztartók között kaptak helyet, így nincsenek hatással a raktér nagyságára, ami egy újabb egyedülálló megoldás a könnyű haszongépjárművek között.

Az Iveco Daily az egyetlen olyan haszongépjármű, amely legfeljebb 7 tonnát össztömeggel több mint 4000 kg-os teherbírást biztosít. A maximális első és hátsó tengelyterhelés szintén piacvezető a haszongépjárművek kategóriájában. A nagy terhelhetőség révén ugyanaz az árumennyiség kevesebb fordulóval szállítható, ami csökkenti a költségeket és növeli a termelékenységet.

Az Iveco Daily fülkés alvázra továbbra is jellemző, hogy miközben a fülke- és a járműhossz változatlan marad, a tengelytáv 3000-től akár 4750 mm-ig változhat. Ez lehetővé teszi a korábbi változatoknál használt felépítmények felszerelését az új Iveco teherautókra.

Az új Iveco Daily teherautó szimplakerekes változatai mostantól egy új, 4100 mm-es tengelytávú változattal bővülnek, amely akár négy és fél méteres alvázhosszal is kapható: ezek az átalakításokhoz ideális, például dobozos áruszállítóvá vagy hűtött, illetve szabályozott hőmérsékletű dobozos szállítóvá alakítható teherautók részben az új QUAD-LEAF felfüggesztés-rendszernek köszönhetően első osztályú stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

Ezen jellemzőknek köszönhetően lett az Iveco Daily a fuvarozási szakemberek kedvence, nemcsak az áruszállítás terén, hanem minden olyan esetben, ahol nagy mennyiségekre, kiemelkedő teljesítményre és komoly strapabírásra van szükség.

Az új Iveco Daily ereje hatékonyságot, megbízhatóságot és kedvezőbb maradványértéket jelent. Egyetlen másik haszongépjármű sem veszi fel a versenyt az új Iveco Daily teherbírásával, és egyetlen másik haszongépjármű sem képes ilyen magas szintű teljesítményt nyújtani ilyen hosszú ideig: ez a két tulajdonság biztosítja az Iveco haszongépjárművek magas maradványértéket a használt járművek piacán.

Az új Iveco Daily furgonok az átalakítók kedvencei, mert ezek a legrobusztusabb és legkönnyebben átalakítható modellek. A szimpla- vagy duplakerekes, szimplafülkés, duplafülkés és fülke nélküli modellek ideális alapot jelentenek a platós, billenőplatós, furgon, lakóautó, minibusz, autómentő, darus teherautó, mobil kosaras emelő stb. modellekre való átalakításhoz.

Ilyen nagy erő birtokában nincs olyan feladat, amellyel ne tudna megbirkózni.

 

  Sitemap Nyomtatás Vissza Laptető Nyitóoldalra  
Levantex Kft. 1044 Budapest, Ipari Park u. 2
Tel: 06-1-435-3000; Fax: 06-1-230-2983
E-mail: E-mailt megjelenít