Iveco személyszállítás, buszbérlés   Iveco személyszállítás, buszbérlés

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!



Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.

Iveco Daily - furgon, kisteherautó - Adatkezelési tájékoztató

Cégünk

Levantex Kft. (a továbbiakban: „Levantex Kft.” vagy „cégünk”)

Elérhetőségeink a következők:

  • Székhely: 2600 Vác, Görgey Artúr utca 29. fszt. 1.
  • Fióktelep: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.
  • E-mail cím: levantex@iveco-levantex.hu
  • Telefonszám:+36-1-435-3000
  • Web: http://www.iveco-levantex.hu
  • Facebook: https://hu-hu.facebook.com/levantex/

A cégünkről további információt a RÓLUNK menüpont alatt találhat.

Az Adatkezelési Tájékoztató célja, tartalma és hatálya

Ezen Adatkezelési Tájékoztató (a továbbiakban: Tájékoztató) célja, hogy Ön meggyőződhessen arról, hogy személyes adatai cégünknél biztonságban vannak, és tájékoztatást nyújtsunk Önnek arról, hogy miként használjuk személyes adatait annak érdekében, hogy Önt ki tudjuk szolgálni.

A Tájékoztató tartalmazza, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk, miként gyűjtjük azokat, mire használjuk az Ön személyes adatait, mikor és milyen célból osztjuk meg a személyes adatokat más szervezetekkel, valamint tartalmazza az Ön jogaival és eljárási lehetőségeivel kapcsolatos információkat.

A jelen Tájékoztató hatálya kiterjed a cégünk honlapján, webshopjában, illetve Facebook oldalán, illetve a cégünkkel való személyes, telefonos, valamint e-mail útján történő kapcsolatfelvétel során végzett adatkezelési tevékenységekre és az ezen adatkezelések által érintett természetes személyekre. Az Adatvédelmi Tájékoztató a cégünk honlapján történő közzététellel lép hatályba.

Ha Önnek bármilyen kérdése vagy észrevétele van a Tájékoztatóval kapcsolatban, mielőtt használná a webshopunkat vagy bármilyen szolgáltatásunkat igénybe venné, illetve bármilyen módon bármely adatát megadná cégünknek, kérjük lépjen kapcsolatba cégünkkel a Tájékoztató „Cégünk” alcímében megadott elérhetőségeken.

A Levantex Kft. fenntartja a jogot, hogy a jelen Tájékoztatót egyoldalúan, előzetes általános értesítés nélkül módosítsa, a módosítást követő hatállyal.

Amennyiben a Tájékoztató technikai okok miatt bármikor nem elérhető a weboldalunkon, kérésére e-mailben megküldjük Önnek a mindenkor hatályos Tájékoztatót.

Az adatkezelés módjai

Az Ön személyes adatait a Levantex Kft. mint adatkezelő kezeli.

Az Ön adatait akkor kezeljük, amikor Ön valamilyen módon kapcsolatba lép velünk, illetve igénybe veszi szolgáltatásainkat, így például ha Ön fióktelepünkön gépjárművet vagy bármilyen alkatrészt vásárol, bérautó- vagy szervizszolgáltatásunkat igénybe veszi, webshopunkban vásárol, feliratkozik az elektronikus direkt marketing kommunikációra, így például hírlevelekre, amit e-mail formájában kaphat meg tőlünk, ha kapcsolatba lép velünk Facebook oldalunkon. Az Ön adatait kezeljük akkor is, amikor cégünk veszi fel Önnel a kapcsolatot a szolgáltatásaink teljesítésével során, illetve azokhoz kapcsolódóan.

Cégünk munkatársainak az Ön adatainak kezelésével kapcsolatos eljárását saját belső adatvédelmi szabályzatunk írja le.

Weboldalunk harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat, illetve harmadik személyek weboldala is tartalmazhat a mi weboldalunkra mutató linket. Harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakon található tartalomért nem vállalunk felelősséget.

Az adatkezelés jogszabályi háttere, fogalmak használata

Cégünk az Ön személyes adatait a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló, az Európai Parlament és az Európai Tanács(EU) 2016/679 rendeletének (a továbbiakban: „GDPR” vagy „Általános Adatvédelmi Rendelet”) és az egyéb adatvédelmi jogszabályoknak eleget téve kezeli, és minden esetben megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a megfelelő biztonságos adatkezeléshez szükségesek.

A Tájékoztatóban, illetve az Ön személyes adatainak kezelése során a fogalmakat az Általános Adatvédelmi Rendelet 4. cikkében meghatározottak szerint használjuk.

A cégünk által gyűjtött személyes adatok

Szolgáltatásaink igénybe vételéhez Öntől kapunk személyes adatokat, illetve más forrásból is kapunk személyes adatokat.

Ön a cégünktől történő vásárlás, a szolgáltatásaink megrendelése vagy a webshopunkba történő regisztráció, illetve a Facebook oldalunkon vagy egyéb módon történő kapcsolatfelvétel során például a következő adatokat adhatja meg:

  • az Ön nevét és kapcsolattartási adatait, ideértve például levelezési és e-mail címét, telefonszámát, egyéb internetes elérhetőségét, számlázási címét; valamint
  • webshopunk esetében az Ön belépési azonosító adatait, mint például a felhasználónevét és az Ön által választott jelszót;
  • ha Ön regisztrált vásárlónk, információ az online vásárlásairól (korábbi megrendelések);
  • az általunk forgalmazott termékekkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatos tapasztalatait, szolgáltatásainkkal kapcsolatos preferenciáit;
  • fióktelepünkön Önről felvétel készülhet kamerarendszerünk által, amely felvételeket felhasználás hiányában a rögzítéstől számított három munkanapig megőrizhetjük.

Más forrásokból, például információszolgáltató társaságoktól vagy online médiacsatornáktól származó személyes adatokat is használhatunk a vonatkozó jogszabályokkal összhangban. Az ilyen egyéb személyes adatok segítenek nekünk például a marketing kommunikációnk, online hirdetéseink javításában és hatékonyságának mérésében.

Nem gyűjtünk információkat szükségtelen mértékben, sem olyan információkat, amelyek szükségtelenek, vagy nem alkalmasak az elérni kívánt cél megvalósításához.

Cégünk nem gyűjt az Általános Adatvédelmi Rendelet 9. cikkében írt különleges adatokat, kérjük, ilyeneket ne is küldjenek a részünkre.

A www.iveco-levantex.hu weboldalon tett látogatása során úgynevezett cookie-kat (“sütiket”) helyezünk el számítógépén.

Mik azok a cookie-k?
A sütik apró file-ok, amelyek információt tárolnak a felhasználóról, valamint a felhasználó és a látogatott oldal kapcsolatáról. Ezek a file-ok lehetővé teszik az egyes felhasználók megkülönböztetését, de nem alkalmasak a felhasználók azonosítására.

Milyen típusú cookie-kat használunk?

Teljesítmény méréséhez szükséges cookie-k
Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük és javítjuk látogatóink számára. A Google Analytics sütikkel információt gyűjtünk weboldalunk használatáról, pl. a látogató melyik oldalt nézte meg, hová kattintott, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes megtekintések ideje, stb. Ezek a sütik személyek beazonosítására nem alkalmasak.

Hogyan ellenőrizheti / tilthatja le a cookie-kat?
A cookie-kat a böngészőjében bármikor testre szabhatja vagy törölheti. A legtöbb böngésző a cookie-kat automatikusan, alapértelmezettként elfogadja. További információért a cookie-k kezelésről kérjük, keress fel böngészője Beállítások és Segítség menüpontját vagy tájékozódjon az alábbi honlapokon:

Az adatkezelés célja

Az Ön személyes adatai felvételének és kezelésének célja, hogy Önnek szolgáltatást nyújtsunk, illetve Önt szolgáltatásainkról tájékoztassuk, valamint szolgáltatásaink színvonalát vásárlóink érdekében fejlesszük.

Így a személyes adatok felvételének és kezelésének célja különösen:

  • az Ön kiszolgálása fióktelepünkön;
  • a cégünk weboldalán, elektronikus elérhetőségein megküldött és telefonon keresztüli megrendelések teljesítése;
  • az Ön weboldalunkon történő regisztrációja, a webshopunkban igénybe vehető szolgáltatásaink nyújtása céljából;
  • az Ön tájékoztatása Facebook oldalunkon;
  • hírlevél küldése az Ön külön hozzájárulása alapján;
  • időszerű eseményekről való tájékoztatás;
  • kéretlen regisztrációk, visszaélések megelőzése és kiszűrése;
  • esetleges panaszok kezelése;
  • szolgáltatásaink nyújtása, az általunk nyújtott szolgáltatások ellenőrzése, átdolgozása, illetve bővítése;
  • szolgáltatásaink kiértékelése és elemzése;
  • az Ön véleményének kikérése, illetve igényfelmérés végzése;
  • a fentiekkel összefüggésben az Önnel történő kapcsolattartás;
  • székhelyünk, fióktelepünk, ügyfeleink és munkavállalóink védelme.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja lehet az Ön hozzájárulása, szerződés teljesítése, szerződés teljesítését megelőzően az Ön kérésére bizonyos szükséges lépések megtétele, jogi kötelezettség teljesítése, az Ön vagy más személyek létfontosságú érdekeinek védelme, cégünk vagy más személyek jogos érdekeinek érvényesítése. Amennyiben valamelyik feltétel teljesül, az adatkezelés jogszerű.

Így abban az esetben, amikor Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat fióktelepünkön vagy webshopunkban, cégünk a szerződés teljesítése okán gyűjti a személyes adatokat, az Ön megrendelése teljesítésének követése pedig jogos érdekünk. Amennyiben telefonon rendel tőlünk, személyes adatainak felvétele a szerződés teljesítését megelőző szükséges lépés.

Abban az esetben, ha kapcsolatba lépünk Önnel a szolgáltatásunkkal vagy annak minőségével kapcsolatban, ha kikérjük véleményét, felmérést készítünk, annak érdekében, hogy a Tájékoztatóban írtak szerint szolgáltatásainkat vásárlóink igényeivel összhangban fejleszteni tudjuk, jogos érdekünkre hivatkozunk; bizonyos esetekben, így például hírlevelek vagy ajánlatokkal történő egyéb közvetlen megkeresésekkor pedig az Ön hozzájárulására.

Abban az esetben, ha vitákat vagy panaszokat kezelünk, illetve az Ön kéréseit teljesítjük e körben, személyes adatait a jogi kötelezettségeink teljesítésére hivatkozással kezeljük, bizonyos esetekben pedig cégünk jogos érdekére vagy jogszabályi előírásokra hivatkozunk.

A fióktelepünkön működő kamerák kapcsán jogos érdekünkre, valamint az Ön vagy más személyek (így például munkavállalóink) létfontosságú érdekeinek védelmére hivatkozunk.

A személyes adatok továbbítása

Az Ön személyes adatait nem tesszük hozzáférhetővé harmadik személyes számára az Ön engedélye nélkül.

Az alábbi esetekben oszthatunk meg személyes adatokat más szervezetekkel:

  • ha jogszabály vagy közhatalmi szerv kötelezi erre cégünket;
  • ha abból a célból kell megosztanunk személyes adatokat, hogy a jogainkat megalapozzuk, gyakoroljuk vagy megvédjük;
  • ha átszervezzük, eladjuk vagy átadjuk az üzletünket vagy annak egy részét;
  • ha szolgáltatásaink teljesítéséhez más szolgáltatókat veszünk igénybe, így például házhozszállítás, technológiai szolgáltatások (például weboldalunk, webshopunk és Facebook oldalunk üzemeltetése), adatok tárolására irányuló szolgáltatások, a vásárlási fizetések kezelése webshopunkban és fióktelepünkön történő vásárlás során, direkt marketinges cégek.

A személyes adatok tárolásának időtartama

Cégünk a személyes adatokat a szerződések teljesítéséig, illetve a webshopban és a Facebookon történő regisztráció időtartama alatt kezeli. Az Ön személyes adatait ezt követően csak a szükséges ideig tároljuk, attól függően, hogy mi az adatgyűjtés célja, van-e jogszabályi kötelezettség az adat tárolására, illetve az Ön vagy más személyek létfontosságú érdekeinek védelme, cégünk vagy más személyek jogos érdekeinek érvényesítése okán mennyi ideig szükséges a tárolás.

Marketing és piackutatás

Az Ön előzetes hozzájárulása alapján a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kiemelt ajánlatokat és híreket küldünk Önnek e-mail útján, illetve hírlevélben. Önt a webshopunkba történő regisztrációkor megkérdezzük, hogy kíván-e hírlevelet, illetve e-mailben marketing kommunikációt kapni. Ön bármikor nyilatkozhat úgy, hogy leiratkozik a hírlevélről, illetve nem kíván több e-mailt kapni, akár online, telefonon vagy a leiratkozas@iveco-levantex.hu e-mail címre küldött levélben. Amennyiben Ön így visszavonja a hozzájárulását, nem fogunk több e-mailt küldeni Önnek a rendszereink teljes körű frissítése után.

A Facebook oldalunkat bármikor elhagyhatja saját döntése alapján.

Adatvédelmi jogok

Önnek joga van elkérni tőlünk az Önről tárolt személyes adatokat. Ha szeretne Önről tárolt személyes adatokról kivonatot kapni, kérjük, a Tájékoztató „Cégünk” alcímében megadott elérhetőségeken keressen meg bennünket.

Ha Ön úgy gondolja, hogy az általunk nyilvántartott adatok nem megfelelőek vagy hiányosak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és ki fogjuk javítani azokat.

Ha Ön tiltakozik a személyes adatainak kezelése ellen, kivizsgáljuk a tiltakozását. Ha összességében az Ön jogai jelentősebbek cégünk arra irányuló érdekeinél, hogy az Ön személyes adatait kezeljük, akkor az Ön kérése alapján megszüntetjük azok általunk történő kezelését vagy töröljük azokat. Amennyiben Ön személyes adatainak a direkt marketing céljaira történő használata ellen tiltakozott, személyes adatait nem fogjuk használni a továbbiakban e célokra.

Ha Ön jogszerűen megtiltja személyes adatainak használatát, de nem kívánja, hogy töröljük azokat, nem használjuk a személyes adatait.

Ha Ön személyes adatainak törlését kéri tőlünk, töröljük azokat, amennyiben jogos érdekeink érvényesítéséhez nincs szükségünk a továbbiakban az Ön személyes adatainak a nyilvántartására és Ön ezt kérte, amennyiben Ön visszavonta a személyes adatainak használatára vonatkozó hozzájárulását, és nincs más jogalapunk azok használatára, illetve ha nem jogszerűen kezeltük az Ön személyes adatait.

Ön kérheti adatainak más szervezetek, szolgáltatók részére történő továbbítását, illetve másolatban történő hordozhatóságát.

Panaszkezelés

Önnek jogában áll a személyes adatai cégünk által történő használatával kapcsolatban panaszt benyújtani az adatvédelmi hatósághoz.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)

 

  Sitemap Nyomtatás Vissza Laptető Nyitóoldalra  
Levantex Kft. 1044 Budapest, Ipari Park u. 2
Tel: 06-1-435-3000; Fax: 06-1-230-2983
E-mail: E-mailt megjelenít